Badkamer met wit meubel en witte tegels

Sanitair van Van den Hazel

Badkamer meubels

Als het om een ​​badkamer gaat, is het een van de plekken in je huis die in de eerste plaats praktisch moeten zijn. Maar lever niets in als het gaat om stijl en/of uitstraling van de badkamer inrichting.

Badkamermeubels kiezen

Bij het kiezen van het juiste badkamer- meubilair voor jouw badkamer moet je je concentreren op het creëren van een functionele en uniforme ruimte. Van douchecabine tot planken, elk stuk moet een doel dienen. Met slimme opbergoplossingen is het veel makkelijker om de ruimte optimaal te benutten.

Open planken zijn een geweldige manier om je luxe badzout of handdoeken te tonen, terwijl aan de muur gemonteerde kasten met gesloten deuren je helpen om al het andere op te bergen en de ruimte overzichtelijk te houden.

Wastafelonderkasten zoals bv de Allesio, die spoelbak combineren met de opbergruimte eronder voldoen aan de verwachtingen om de ruimte te maximaliseren en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk te maken. Ongeacht de grootte van de badkamer, je kunt de opbergoplossing vinden die precies bij u past.

Ook spiegels behoren tot de vaste accessoires waar je aan kunt denken.

Douchen

Er is geen badkamer zonder een douche, en met een verscheidenheid aan wanden om uit te kiezen, kan je echt een perfect uitziende plek creëren. Afhankelijk van jouw verwachtingen, de grootte van de kamer en het aantal personen dat gebruik maakt van de badkamer, zijn er verschillende mogelijkheden.

Inloop douche – maakt visueel zeker de grootste indruk, vooral in het moderne interieur.
Hoekdouche – werken prima in een kleinere kamer, vanwege de vorm hebben ze de neiging om de ruimte beter te benutten.

Dankzij een brede selectie zal de douchewand die u kiest een aanvulling zijn op het decor, of het nu modern, traditioneel of iets daartussenin is. Ze zijn gemaakt van duurzame, onderhoudsarme materialen, zijn gemakkelijk schoon te maken en gaan lang mee.

Badkameraccessoires

Waar jerekening mee moet houden bij het inrichten en toebehoren van jouw badkamer, is of je deze laag wilt houden en je wilt concentreren op de functionaliteit, of de uitstraling van de kamer echt naar een hoger niveau wilt tillen. Wanneer je voor de tweede optie gaat, overweeg dan om iets te kiezen dat je normaal zou doen, maar in een veel gedurfdere versie. Kies bijvoorbeeld in plaats van een fraaie, chrome kraan er een die decoratief gouden of mat is. En vergeet de slimme opbergoplossingen zoals ladderplanken of wasbakken en badkamerbenodigd- heden, zoals zeepdispensers, toiletborstels of papierstandaards niet.

Kijk ook eens op Van den Hazel Keukens & Bad voor nog meer keuken en badkamers.

Browse ook door onze andere categorieën