Batavia Outlet

Outlet

Wat is een outlet?

Een outlet is een term die strikt genomen gebruikt wordt voor een winkel die producten onder de normale prijs verkoopt zoals bv in de Batavia Stad Outlet en dus ook bij Van den Hazel Keukens & Bad Outlet.

Van den Hazel Keukens & Bad Outlet is gespecialiseerd in, zoals de naam al verklapt, keukens en badkamers. Onze outlet is hier dan ook opgericht.

Sanitair outlet

Sanitair is een verzamelnaam voor alle spullen op het gebied van badkamers, toiletten en douches, waarbij het doel is om het menselijk lichaam te verzorgen. Wil je de juiste producten voor jouw badkamer uit onze sanitair outlet halen? Zorg dan dat je goed de afmetingen weet waar je de artikelen uit onze outlet wilt gebruiken. Zo kom je niet met badkamer artikelen te zitten waar je uiteindelijk niets aan hebt. Mocht je nog meer informatie of inspiratie willen over sanitair, dan kunt u hier nog meer zien en ontdekken!

Kwaliteit van de artikelen uit onze sanitair outlet

De artikelen uit onze sanitair outlet zijn altijd van een hoge kwaliteit. Je kunt in onze outlet dus altijd de kwaliteit verwachten die je ook in de rest van onze winkels aantreft (tenzij appart staat vermeld dat er iets met het artikel is). Heb je bepaalde artikelen uit onze sanitair outlet op het oog? Wees er dan snel bij voordat iemand anders je te snel af is want op=op.
Heb je hulp en advies nodig? Laat het ons weten en wij staan voor je klaar.

Hier vind je meer informatie over ons.