Brood bakken

Brood bakken is zoiets waar ik nooit aan durf te beginnen. Het lijkt me heel ingewikkeld en moeilijk en ik denk dat het gedoemd is om te mislukken.

Lees verder.

Zondag bakdag

De geur die uit de oven ontsnapt verleidt iedereen om jouw richting op te komen, waardoor menigeen z’n tanden zet in die verse zelfgebakken koekjes van je. Want zelf koekjes bakken is altijd beter dan de exemplaren uit de supermarkt.

Lees verder.

Bakken maar

20 gebakjes om uit je oven te toveren!

Bakken is leuk, werkt ontspannend en ‘t levert ook nog eens heel veel lekkers op! Welke van deze 20 gebakjes zet jij vandaag op tafel?

Lees verder.

Vanillecake

Vandaag is het tijd voor een goed basisrecept: een lekkere vanillecake. Inmiddels staan er toch al een aantal recepten op de site maar een lekker basisrecept ontbrak nog.

Lees verder.

Boerenyoghurtmuffins

“Romige boerenyoghurt en friszure rode bessen maken deze zomermuffins onweerstaanbaar.” Meer dan dit zinnetje van Janneke Philippi was er niet nodig om mij ook dit recept op mijn TO DO-lijst te laten noteren.

Lees verder.

Brood

Hoe kun je zelf brood bakken? Er zijn momenteel ontzettend veel mensen op zoek naar een antwoord hierop: er wordt wel 400% meer online gezocht naar ‘zelf brood bakken’ dan normaal gesproken!

Lees verder.

Latest News